lauantai 8. huhtikuuta 2017

Hääpäivän viettoa ja lepopäiviä

Hello. Tiistaina vietettiin hääpäivää S:n kanssa. Oli ihan mielettömän kiva pukeutua tyylikkäästi ja lähteä kaksin liikenteeseen lämpimään kevätiltaan. Pojat jäi tutun ja turvallisen Olga-hoitajan kanssa kotiin. Käveltiin Пейзажна Алея- puistokujalle. Siellä on yksi hienoimmista näköaloista Kiovan keskustan tuntumassa. Meillä oli pöytä varattuna tyylikkäästä Monaco-ravintolasta erinomaiselta näköalapaikalta.

Alkuruoaksi syötiin molemmat kurpitsakeittoa, koska se nyt vaan on täällä superhyvää. Minä valitsin pääruoaksi laajalta listalta lohi-pinaatti risoton tuoreilla herneenversoilla, joka oli herkullinen ja fressi kokonaisuus. S otti tuoretta tonnikalaa ja pariisinperunoita. Jälkiruoaksi tilattiin basilika-lime-sorbettia ja panna-cottaa persikkakastikkeella. Nam. Ei ollut kyllä valittamista ruoissa ja palvelukin oli hyvää. Sain vielä erään yllätyslahjan S:lta, vaikka ravintolareissu oli jo itsessään varsin loistava lahja😍! 

Ravintolasta jatkettiin vielä kävellen maisemareittejä pitkin nauttimaan pimenevästä lämpimästä illasta. Tunnelma oli yläkaupungin puistoissa miellyttävän rauhallinen ja rento. Päädyttiin lopuksi hienolle näköalapaikalle ihastelemaan Kiovan eläväistä tunnelmaa ja kirkkaana loistavia pääkadun valoja. Oli kyllä ihana ilta!



Olen tässä viimeaikoina taas lukenut vaikka kuinka monta kirjaa. Tänään sain loppuun viimeisimmän, jonka lukemiseen ei kulunut edes 24h😁. Tästä teoksesta voinkin sanoa muutaman sanan, koska se oli poikkeuksellisen kauniisti ja tyylikkäästi kirjoitettu. Kyseessä on Linda Olssonin Laulaisin sinulle lempeitä lauluja. Kirjassa on paljon Karin Boyen runositaatteja, jotka nivovat yhteen herkän tarinan ystävyydestä ja koskettavista elämänkohtaloista. Tarina on jollain tapaa hyvin vähäeleinen ja koruton, mutta samalla tunnelmallinen ja tunteisiinvetoava. Pidin kyllä paljon ja suosittelen kaikille, jotka arvostavat kauniita sanoja ja tarinoita.

"...ja joka katselee tähtiä, ei enää koskaan ole aivan yksin."

Loppuviikko on mennyt lepäillessä ja sairastaessa. Joku kuumetauti on iskenyt koko perheeseen, joten kaikki urheilut ja muut aktiivitoiminnot on jäissä. Nukkumista, lepäämistä, lukemista ja möllötystä. Välillä vaan pitää sairastaa, jotta sitten osaa ja muistaa taas arvostaa terveyttä!

Rentouttavaa Lauantaita...

-T-

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

International Night & Halloween

Moi. Tässä on viime aikoina oltu juhlaputkessa. Ensinnäkin poikien kansainvälisellä koululla järjestettiin viime viikonloppuna Internationa...