keskiviikko 26. huhtikuuta 2017

Kesäisen ilman innoittamalla lenkillä

Moro moro. Huhtikuu on lopussa ja kevät Kiovassa vaihtunut kesäiseksi. Tästä eteenpäin luvattu yli +20C joka päivä yli viikoksi😎

Kiirettä on pitänyt viime aikoina😉. Sain viime viikolla viimein omat vanhemmat käymään täällä ja oli kyllä superkivaa! Ennakkoluulot Kiovasta osoittautuivat vääriksi ja vanhempani tykästyivät kaupunkiin kovin. Näin yleensä käy jokaisen täällä vierailevan kohdalla. Suomalaisten mielikuvat Kiovasta ovat usein ankeita ja harmaita. Vihreä & eläväinen kaupunki ystävällisine ihmisineen ja herkkuruokineen sulattaa kuitenkin ennakkoluuloisimmankin matkustajan sydämen.
Lisää rentouttavaa jokinäkymää. Metrosilta Hydroparkkiin, jonka alikulkutunnelista gaffitteja.

Juoksin tänään mahtavan lenkin. Koska ilma oli upea heti aamusta, niin suuntasin lempireitilleni Dnepr- joen varteen. Näkymä on vaan joka kerralla yhtä huikea, vesi välkkyy ja kalastajat virittelevät kalustoaan päivää varten. Saatoin olla hilpeä näky, kun leveä virne kasvoilla kipittelin menemään. Juokseminen on kyllä parhaimmillaan ihanaa! Mieli oli erityisen hyvä, koska juoksu sujui taas, eikä viikon kestäneestä syväväsymyksestä ollut enää jälkeäkään.

Ylhäällä ja yläoikealla kuvat patsaan näköalapaikalta. Keskikuvassa mun "lempibaana" eli pitkää suoraa, jonka varressa absoluuttisen kaunista maisemaa😍.

Juoksin perusreitin kolmannelle sillalle ja sitten tein vähän tutkimusta, miten valtavan tasoristeyshässäkän ali/yli pääsisi. Yleensä käännyn sillalta ja juoksen rantaa takaisin. Tuli kuitenkin sellainen fiilis, että halusin kiivetä ylös Mother Motherland- jättipatsaalle ja näpätä pari kuvaa sieltä. Ja kun kerta virtaakin oli... Löysin mielenkiintoisen reitin ja pääsin puikkelehtimaan sinne, minne halusinkin. Sitten vaan ylös ylös ylös.
Ylhäällä lähipuistosta kirjanluku- ja päiväkahvihetki tänään. Sushilounaalla S:n kanssa. Loput kuvat tämän päivän pidemmältä lenkiltä. Kohti patsasta ja patsaalla🙌. Mariinsky- palatsi vihdoin restauroituna valmiiksi!
Kyllä kannatti. Aikalailla tunnin juoksemisen jälkeen kukkulan huippu oli saavutettu ja näkymät olivat todellakin kohdillaan. Eväänä mukana ollut kuivattu banaani maistui ja join loput vedet. Sitten vaan turistien ihmettelevien katseiden alla kohti keskustaa. Hikinen naisjuoksija saa huomiota😂!

Lounastreffit S:n kanssa vielä sushiraflassa, kahvi hyvän kirjan kanssa aurinkoisessa puistossa ja vola, päivä on ollut aika lailla täydellinen! 

Erinomaista loppuviikkoa!!

-T-

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

International Night & Halloween

Moi. Tässä on viime aikoina oltu juhlaputkessa. Ensinnäkin poikien kansainvälisellä koululla järjestettiin viime viikonloppuna Internationa...