tiistai 20. kesäkuuta 2017

Kesä Kiovassa

Moi,

Hupsis, johan tässä on vierähtänyt aikaa sitten viime kirjoituksen. Kirjoitusmotivaatio loppui siihen, kun helteet alkoi. Tätä tyttöä ei paljoa sisätiloissa tapaa, kun aurinko paistelee taivaan täydeltä.
 
Mun lempipaikkani silloin, kun aurinko paistaa superkuumasti. "Kotibiitsi".

Lisäksi olen juossut melkoisia kilometrimääriä viimeisen kuukauden aikana. Viime viikolla yhteensä 50km🙌 Huraa! Ajattelin kerrankin noudattaa yhtä juoksuharjoitusohjelmaa, josko jotain tulosta saisi sillä aikaan. Juoksuilmat ovat olleet superkuumat. Heti aamu yhdeksän jälkeen on jo reippaasti yli 20-astetta lämmintä ja siitä kuumenee tunti tunnilta. Vettä pitää olla tietysti mukana ja ostan sitten matkan varrelta pitkillä lenkeillä lisääkin.

Viimeisen kuukauden aikana on juhlittu sekä poikien valmistumisjuhlia preschoolista että minun synttäreitä. Lisäksi S:n vanhemmat kävivät täällä vierailulla. Mukavia juttuja on siis ollut.


Mun synttärikuva. Oltiin tuossa vieressä ravintolassa syömässä S:n kanssa kaksin😍 Oli mukava päivä!
 
Meidän murut valmistujaislakit päässään💙💙. Kevätjuhla oli osittain englanniksi, osittain ranskaksi, osittain venäjäksi ja kaikki lapset lauloivat hienon lauluesityksen vielä ukrainaksi😅. Saa jo vanhemmatkin tarkasti seurata, että pysyy mukana...

Tänään käytiin fiilistelemässä S:n kanssa Hyatt Regencyn luxus-hotellin kattoterassilla lounaalla. Ruoka oli hyvää. Näkymät ja seura vielä parempia! Pääsin käyttämään ensimmäistä kertaa uutta mekkoa ja näemmä se miellytti ainakin perhosia. Sain yhden jättikokoisen perhosen istuskelemaan mekon ruusun päälle, luuli reppana varmaan sitä oikeaksi. Mikä pettymys😂.
Tämän päivän lounasreissulta. Sofieskajan aukio lounasnäkymänä ja kaikki kaupungin katot kyseiseen suuntaan.

Yksi kivoista jutuista, joita voi tehdä näillä ilmoilla, on syödä terasseilla ulkona. Ollaankin viime aikoina taas testattu kourallinen uusia ravintoloita. Varsinkin viikonloppuisin on niin mukavaa, kun ei tarvitse ruokaa laittaa, eikä viettää aikaa keittiössä. Nautin ja arvostan😇!
Mansikoita on tullut ostettua melkein joka päivä, koska ne ovat niin halpoja ja herkullisia. Kuumalla ilmalla on mukava hakeutua vesien äärelle. A ja K yläkuvassa Maidanin portaiden suihkulähteellä kahlaamassa.
Ei kai tässä sitten muuta, kun mars ulos auringosta nautiskelemaan🌞

-T-



Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

International Night & Halloween

Moi. Tässä on viime aikoina oltu juhlaputkessa. Ensinnäkin poikien kansainvälisellä koululla järjestettiin viime viikonloppuna Internationa...