perjantai 13. lokakuuta 2017

Syksyn tuulia

Heip,

Johan on taas vierähtänyt edellisestä kirjoituskerrasta. Tuntuu olevan niin kiireistä, ettei kirjoittaminen ole käynyt edes mielessä. Minun kiire on kylläkin sellaista positiivista ja mukavaa, koska saa tehdä kaikkea miellyttävää ja itse valittua.

Aloitin syyskuussa kielitunnit neljä kertaa viikossa ja totesin useamman viikon jälkeen, että se on aivan liikaa kotitehtävien kanssa. Niinpä siirryin nyt takaisin kaksi kertaa viikossa aikatauluun ja nyt ehtii paremmin myös urheilemaan( ja nukkumaan tarpeeksi😂)! 





Liikunta on tosin hieman muuttanut muotoaan. En ole pystynyt juoksemaan yli kahteen kuukauteen plantaarifaskiitin vuoksi. Kävellä pystyy, mutta iskutusta jalka ei kestä. Onneksi sain synttärilahjaksi S:lta jäsenyyden superhienolle kuntosalille. Niinpä olenkin treenannut siellä 2-3krt viikossa. Salilla on lisäksi uima-allas ja saunoja (suomalainenkin) käytössä. Niinpä pääsee salitreenin lisäksi vielä uimaan, joten ei tarvitse surkutella juoksulenkkien puutetta. Rehellisyyden nimissä juoksemaan on kyllä silti ikävä!!



Vielä ei ole tullut syysväsymystä, vaikka täälläkin ilmat ovat jo olleet sateisemmat ja viileämmät monta viikkoa. Syksyn tullen alkaa aina miettimään tarkemmin, mitä syö ja miten saisi olon pidettyä hyvänä läpi kylmän talven. Itse olen yrittänyt vähentää nyt sokerin syömistä, joka on välillä vaikeaa😇! Prosessia helpottaa se, että sokerista tulee nykyään vatsakipuja. Toisaalta yritän vähentää myös alkoholin tissuttelua, vaikka määrät ovatkin nykyään jo lähtökohtaisesti aika pienet. Sokeri ja alkoholi ovat kuitenkin molemmat täydellisen hyödyttömiä keholle, joten niiden käyttöön ei ole oikein itselle mitään perusteluja.

Sen olen huomannut tässä alkusyksyn aikana, että ilman supertehokkaita juoksutreenejä, olen ollut paljon terveempi! Vastustuskyky pysyy selvästi korkeammalla, kun ei rääkkää kehoaan äärirajoille. Ehkäpä tuo jalkavammani on minulle muistutus siitä, että välillä on hyvä vähän hidastaa menoa😉!


-T-

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

International Night & Halloween

Moi. Tässä on viime aikoina oltu juhlaputkessa. Ensinnäkin poikien kansainvälisellä koululla järjestettiin viime viikonloppuna Internationa...