tiistai 31. tammikuuta 2017

Flunssan kourissa

Kipeenä taas...blääh!
 
Aina kun tuntee päässeensä hyvään juoksufiilikseen ja askel luistaa mukavasti, niin aina se flunssa sitten lopulta iskee. Lauanataina kerkesin vielä viimeisen lenkin juoksemaan ja sitten on ollut pakko vaan lepäillä. Täällä sitä nyt nökötetään sohvan pohjalla ja ihaillaan kattoikkunasta pilvenhaituvien liikkeitä kirkkaansinisellä taivaalla. Vihreää teetä olen juonut niin luvattoman paljon, että alkaa kohta varmaan ihonvärikin muuttumaan vihertäväksi.

Toisaalta kipeenä olemisessa voi nähdä hyviäkin puolia. Onpa ainakin aikaa ihan vaan laiskotella ja vaikka lukea kirjoja. Myönnettäköön, että luen kyllä muutenkin jo superpaljon😀, mutta tässä oiva syy uppoutua kirjamaailmaan koko rahalla. Tällä hetkellä on luettavanani Katherine Pancolin Kilpikonnien hidas valssi- kirja, joka on alun perusteella ihan viihdyttävä. Olen hieman nurinkurisesti lukenut jo aiemmin tuon kirjan jatko-osan, Central Parkin oravat ovat surullisia maanantaisin. Katsotaan millainen lukukokemus tällainen väärässä järjestyksessä eteneminen on. Kirjoittajalla on kyllä ihan mukaansatempaava tyyli ja kirjoissa on jotain omintakeista ja piristävää, joka minua miellyttää.

Tänään päätin myös käydä kuumassa vaahtokylvyssä, joka on ehkä paras tapa rentoutua. Vielä kun siihen yhdistää kirjan lukemisen, niin olo tuntuu heti jo paremmalta. Erityisen mukavalta ja luxukselta kuuma kylpy tuntuu, kun tietää, että täällä on ulkona menossa melkoisen kirpeä pakkaspäivä. 

Jatkan täten murmelipäivääni visusti villasukat jalassa kotosalla lepäillen. Toivottavasti huomiseen mennessä olo olisi jo parempi!

-T- 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

International Night & Halloween

Moi. Tässä on viime aikoina oltu juhlaputkessa. Ensinnäkin poikien kansainvälisellä koululla järjestettiin viime viikonloppuna Internationa...