maanantai 6. maaliskuuta 2017

Trukhanovin saari


Hyvää maanantaita! Tänään kurvasin aamulenkille Trukhanovin saarelle ekaa kertaa tänä vuonna. Koska Kiova on kovin kukkulainen ja mäet eivät lopu kesken, on välillä kiva viilettää pitkin tasaista maastoa. Saari on niitä ainoita lähipaikkoja, jossa tämä onnistuu. 

Trukhanovin vihreä saari hiekkarantoineen sijaitsee ihan lähellä Kiovan keskustaa ja sinne kävelee Maidan-aukiolta ehkä kaksikymmentä minuuttia. Saari on kalastajien, urheilijoiden ja auringonottajien paratiisi. Saarelle mennessä ylitetään Dnepr-joki, joko kävelysiltaa pitkin tai köysirataa laskien! Köysirataa suosittelen ehdottomasti jos kestää korkeita paikkoja! Köysiratalasku maksaa muistaakseni noin 7euroa.

Kävelysilta saarelle.
Saaren läpi kulkee asfaltoitu tie, jossa ajaa vähäisesti autoja ja paljon pyöräilijöitä. En ole kovin usein saarella juossut, koska siellä on myös jonkin verran kulkukoiria. Olen kuullut hurjia juttuja koirien lenkkeilijä-ajojahdeista. Kerran pyöräillessäni koirien ohi ne sitten lähtivät minuakin jahtaamaan😳 Pinteessä sotkin hurjaa vauhtia pakoon. Nyt se vähän jo naurattaa, mutta sillon ei kyllä!

Oma köysirata-fiilistelyni viime huhtikuussa






No nyt tsemppaannuin kuitenkin taas yrittämään, koska reitti on erinomaisen tasainen ja kulkee metsän keskellä. Tällä kertaa juoksukokemus olikin oikein loistava ja vain kerran yksi vahtikoira räksytti ja vissiin vähän juoksi vierellä. Juoksin Moskovskii-sillan ali ja jatkoin vielä toisella puolella Kansojen ystävyyden puistoon asti. Siellä oli ihanan rauhallista ja kaunista. Täytyykin joku kerta ottaa myös sieltä kuvia. Olin leppoisalla vauhdilla kipitellyt tunnin verran ja vajaat 10km. Sitten vaan paluumatkalle. Loppumatkasta pikkuisen syletti kiipeäminen takaisin kotiin kukkulan päälle, kun olin juossut jo liki 20km😜 Sinne kuitenkin kiipesin. Vähän yli puolimarathon ja 2h 15min tämän aamulenkin lopputulemana.

Kulkukoiria ja potkulautoja.


Viikonloppuna testailtiin, poikien uusia Monster-potkulautoja, jotka olivat tosi hyvät. Parasta niissä on kuitenkin se, että kun pojat hyytyvät, niin me voidaan S:n kanssa kyytsätä junnuja niillä. Kestävät 100 kiloa ja toimivat kelvollisesti kaksipäällä ajettaessakin😁 

-T-

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

International Night & Halloween

Moi. Tässä on viime aikoina oltu juhlaputkessa. Ensinnäkin poikien kansainvälisellä koululla järjestettiin viime viikonloppuna Internationa...