maanantai 3. huhtikuuta 2017

Kuuma huhtikuun alku

Hyvää  huhtikuuta ja erinomaista maanantaipäivää! Täällä fiilistelen ihan onnessani näitä huhtikuun alun säitä. Nyt on jo toista päivää putkeen yli +20C ja aurinko mollottaa kuumasti pilvettömältä taivaalta...ihan lempi-ilma😎. Juoksulenkillä olin T-paidalla, mutta hiatonkin olisi ollut oikein passeli. Juoksin joen rannassa ja ajattelin, että siellä olisi voinut tuulla viileämmin. Ei tuullut.

Lauantaina oltiin S:n kanssa kotibileissä ja juniorit olivat yökyläilemässä hyvän ystävänsä luona. Oli kuulemma hauskaa ja niin meilläkin😜! Sunnuntaina pyörähdettiin kolmen tunnin lenkki koko perheen voimin ja nautittiin lämmöstä. Pojat saivat syödä toivomansa ekat "kesäjätskit" ulkona. Uudet potkulaudat on kyllä heillä hyvät, kun jaksavat meidän mukana niillä hyvin rullailla. Ihmisiä oli liikenteessä Kiovan kaduilla tietysti paljon ja tunnelma lupsakka. Kyllä selvästi lämpimiä ilmoja on odoteltu. 

Rannalla olivat jo innokkaimmat kahlailemassa ja kastautumassa. Rannan tuntumassa kesän alkamisen merkkinä tuoksui šašlyk- lihavartaat ja grillien sankka savu levisi ilmaan. Ravintoloiden ja rantabaarien oluthanojen äärestä kantautui hilpeiden seurueiden keskustelua ja naurua. Siellä me istuskeltiin rannalla auringonsäteiden keskellä ja nautittiin sunnuntaista😄.



 -T-

 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

International Night & Halloween

Moi. Tässä on viime aikoina oltu juhlaputkessa. Ensinnäkin poikien kansainvälisellä koululla järjestettiin viime viikonloppuna Internationa...