tiistai 27. kesäkuuta 2017

Juhannus Odessassa

Ciao,
Juhannus tuli ja meni. Matkustimme junalla Odessaan juhannus-viikonloppua viettämään, kuten viime vuonnakin. Reissu oli jälleen oikein rentouttava ja aurinkoinen. Yksi ilta saatiin sade- ja ukkosmyrsky, mutta muutoin kuuma ilma ja aurinko hemmottelivat lomailijoita.
Terassinäkymä huoneistoltamme.
Junamatkat sujuvat junioreiden kanssa nykyään helposti ja junalla matkustaminen Ukrainassa on halpaa ja mukavaa.Huoneiston omistaja tuli hakemaan meitä Odessan keskustasta ja ajelimme jeeppikyydillä n. 15km rantaa myöden kauemmaksi keskustan hektisyydestä. Perillä odotti siisti huoneisto merinäkymän pilkahduksella ja lautasellinen herkullisia kirsikoita. Nam.



Hiekkaranta oli ihanan puhdas ja rauhallinen. Bonuksena lasten leikkialue heti rantaravintolan vieressä. Ja muuten rantaravintolasta sai ihan loistavaa yksinkertaista ukrainalaista kotiruokaa pikkurahalla. Siellä lounastimmekin joka päivä.
 
Melko lähellä sijaitsi satama, josta lähtee valtavia valtamerialuksia. Pikkumiehiä toki kiinnosti.
Auringon laskiessa.





Iltakävelyllä aallonmurtajalla.
Rinteessä sijaitsi poikien suosikki, laivojen varoitukseen tarkoitettu soittokello.

Turkimusretkeilijät seikkailulla.

Vajaan viikon päästä taas kohti uusia seikkailuja ja uutta matkaa.😎💛

Erinomaista viikkoa!

-T-

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

International Night & Halloween

Moi. Tässä on viime aikoina oltu juhlaputkessa. Ensinnäkin poikien kansainvälisellä koululla järjestettiin viime viikonloppuna Internationa...