tiistai 21. maaliskuuta 2017

Oravan kohtaaminen

Ciao. Viikonloppu hurahti ihan vauhdilla ohi. Perjantaina vietettiin mukavaa iltaa kavereiden seurassa ja loppu viikonloppu rennoissa tunnelmissa hyvin syöden ja kaikkea mukavaa puuhastellen. Lepäily on välillä mukavaa.

Uusi viikko on lähtenyt hyvin käyntiin eilisellä perinteisellä puolimarathonilla. Otin tällä kertaa matkalta kuvia ja laitan jonkun pienen koosteen tuohon alle. Oli melko lämpöistä jo juosta. Aurinko paahtoi otsaan niin, että olisi pitänyt olla jo aurinkorasvaa tai lakki. Pientä päivetystä siis jo tuli 😎. Nyt olen juossut kolmena maanantaina putkeen tuon pidemmän setin aamulenkiksi ja ajattelin pitää lepoviikon ensi viikolla, niin ei jalat hajoa. Luin juuri artikkelin, jossa sanottiin, että juostessa jalkojen nivelille tulee ihmisen paino kolminkertaisena pystysuunnassa😲 Anteeksi nivelet!


Oli muuten hiljaista juosta eilen aamulla. En nähnyt montaakaan ihmistä saarella parin tunnin aikana! Aika ihanaa tavallaan. Yksi pikkubussi ohitti takaapäin minut superläheltä, voitte arvata paljonko säikähdin! Joku pässi machokuski varmaan, lääniä olisi ollut tyhjällä tiellä vaikka kuinka. Toinen pelästyksenaihe oli jättikokoinen söpö orava, joka säikähti minua vähintään yhtä paljon kun minä sitä😂 Siinä tuijotettiin jähmettyneinä sadasosasekunti toisiamme silmiin sydän sykkien... Säikähtelyt ovat kyllä osittain omaa syytänikin, koska kipittelen luurit korvilla ja kuuntelen musiikkia, niin reaalimaailma aina joskus unohtuu.

Tänään poikkesin hengailemassa lelukaupassa ja ostamassa poikien päiväkotikaverin synttäreille sunnuntaiksi lahjat. Olikin mielenkiintoinen tuo tyttöjen lelumaailma, kun yleensä A:n ja K:n kanssa viihdytään pääosin auto- ja leego-osastoilla. Löysin kyllä hienot lahjat, mutta aikaa kului jahkaillessa. Täällä lelut ovat muuten samanhintaisia tai kalliimpiakin kun Suomessa!

Tänään sitten vain vähän kävelyä, kevyttä joogaa ja venyttelyä, jotta lihakset palautuvat hyvin. 

-T-

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

International Night & Halloween

Moi. Tässä on viime aikoina oltu juhlaputkessa. Ensinnäkin poikien kansainvälisellä koululla järjestettiin viime viikonloppuna Internationa...